O Παναγιώτης Λελιάτσος των ΑΝΕΛ στη "Λαϊκή Ενότητα " του Λαφαζάνη .....

Ο  πολιτευτής  των ΑΝΕΛ στον Έβρο Παν. Λελιάτσος, οποίος αποχώρησε από το κόμμα του , με δήλωση του  προσχωρεί στο κόμμα του Λαφαζάνη....
Το δελτίο τύπου το οποίο μας απέστειλε 
ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Ο Ελληνικός λαός πέντε χρόνια τώρα βιώνει την πιο βάρβαρη και πιο αήθη πολιτική κοινωνική και οικονομική βία.  Ο σχεδιασμός των πιστωτών και των εγχώριων συμφερόντων σε αγαστή συνεργασία με τους προθύμους πολιτικούς ταγούς ετοιμάζουν το πιο βάρβαρο και ανηλεή πόλεμο εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.  Σε αυτή την πολιτική δεν μπορεί και δεν νοείται να μείνουμε ως απαθείς θεατές της καταστροφής και της εκποίησης της χώρας, δεν μπορεί και δεν νοείται να συναινέσουμε στις προθέσεις των τραπεζιτών, δεν μπορεί και δεν νοείται να συμπράξουμε με εκείνες τις δυνάμεις που εξαπατήσανε και υφαρπάξανε την ψήφο του Ελληνικού λαού που εναπόθεσε την ελπίδα του για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν μπορεί και δεν νοείται να συμπράξουμε με όλους αυτούς που τρομοκρατούν  τον Ελληνικό λαό με τα ψευτοδιλήμματα περί εξόδου της χώρας από το ευρώ. Καλούμε τους πάντες σε γενική συστράτευση στην μόνη και ειλικρινή πολιτική δύναμη που έμεινε σταθερή στις αξίες και στα οράματα ενός ολόκληρου λαού που ελπίζει.
Σεβόμαστε την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στο πρόσφατο δημοψήφισμα
Συμπράττουμε με την Λαϊκή Ενότητα και αγωνιζόμαστε μέχρις εσχάτων για την εθνική ανεξαρτησία για την ιστορική μας υπερηφάνεια και για το μέλλον της χώρας.

Οι Έλληνες γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε όρθιοι

ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια