Τι έλειπε από την πολιτική ζωή; Ένας φορέας από τη Ραχήλ Μακρή

Φορέα μακριά από παλαιοκομματικά σχήματα δημιουργεί η Ραχήλ Μακρή
Αυτό που έλειπε από την πολιτική ζωή του τόπου είναι έτοιμη να προσφέρει η Ραχήλ Μακρή, αφού όπως αποκάλυψε, σκοπεύει να ιδρύσει καινούριο πολιτικό φορέα.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha «θα δημιουργήσω έναν πολιτικό φορέα, τον οποίο προσπαθώ να είναι διαφορετικός από τα παλαιοκομματικά σχήματα που έχουμε συνηθίσει, όπου θα έχει τα χαρακτηριστικά που έχω εγώ ως πολιτικός και ως άνθρωπος.
Δηλαδή, που δεν βάζω πολιτικές ταμπέλες ή ιδεολογικούς φραγμούς πάνω από την πολιτική και η πολιτική η οποία θα πρέπει να ασκείται είναι για τον άνθρωπο, για τον πολίτη και όχι για τον αν είναι αριστερός η δεξιός, γιατί και όταν κυβερνάει ένας πολιτικός αν του δοθεί η ευκαιρία να κυβερνήσει μία χώρα και να πάρει την εντολή, μπορεί να την παίρνει με ένα συγκεκριμένο κόμμα, αυτό που έρχεται και είναι η πλειοψηφία του λαού, ωστόσο όμως ασκεί την πολιτική για όλους τους Έλληνες πολίτες και για το 100% της κοινωνίας, δεν το ασκεί μόνο για την εκλογική του, ας πούμε, βάση».
Διευκρινίζοντας περί τίνος πρόκειται λοιπόν, εάν είναι κόμμα ή πολιτικός φορέας, η πρώην βουλευτίνα ξεκαθάρισε ότι πρόκειται μόνο για φορέα.