ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ: Έρχεται χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τον Θέμο Αναστασιάδη

Έρχονται νέες αποκαλύψεις για πολλούς, μεταξύ τους και για τον «κομιστή» που με το Πρώτο Θέμα προσπαθεί να φέρει στην εξουσία τον Μητσοτάκη για να γλιτώσει τη δίωξη για τα «μαύρα» 5 εκατ. ευρώ, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας στην Οικονομία Στο Κόκκινο του Στάθη Σχινά.
«Το Πρώτο Θέμα επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τον χαρακτηρισμό της εφημερίδας “Πρώτο Φλέμα”», είπε ο κ.Πολάκης, «διαστρεβλώνει τόσο κατάφορα την πραγματικότητα για να εξυπηρετήσει σχέδια επανόδου του Μητσοτάκη στην εξουσία, μπας και γλιτώσει το αφεντικό της από την τελική δικαστική δίωξη για τα 5 εκατ. ευρώ “μαύρα” που τον έπιασαν και έχει γίνει ο καταλογισμός, αλλά και όλα τα άλλα που έρχονται και θα βγουν στη φόρα», τόσο «για τον ίδιο τον κύριο κομιστή», όσο και «για πολλούς και διάφορους».
«Για τι μας κατηγορούν;» αναρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, «επειδή μπορέσαμε και ανατάξαμε και ισορροπήσαμε το σύστημα Υγείας με μεγάλη προσπάθεια;».«Περηφανευόμαστε, δεν ντρεπόμαστε» από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι σήμερα έχουν αναλάβει υπηρεσία 3.800 άτομα στα νοσοκομεία και στα κέντρα Υγείας, «αυτοί οι αόρατοι που δεν βλέπει η ΠΟΕΔΗΝ αλλά τους βλέπουν τα νοσοκομεία, οι ασθενείς».