(vid) “Εμείς μπορεί να μην είμαστε αύριο στο Σώμα, αλλά αυτοί δεν θα είναι κυβέρνηση”! Στα όρια της εκτροπής ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ

«Όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, προσποιούμενοι την διασφάλιση των συμφερόντων αυτών που εκπροσωπούν, ως εφαλτήριο για την μεταπήδηση τους στην πολιτική σκηνή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλο τρόπο και όχι μεθόδους του παρελθόντος που η ίδια η δημοκρατία έχει καταδικάσει» επισημαίνει το Τμ. Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΑΣΥ

“Όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, προσποιούμενοι την διασφάλιση των συμφερόντων αυτών που εκπροσωπούν, ως εφαλτήριο για την μεταπήδηση τους στην πολιτική σκηνή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν άλλο τρόπο και όχι μεθόδους του παρελθόντος που η ίδια η δημοκρατία έχει καταδικάσει.
Οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, που κινούνται στα όρια της εκτροπής, τέτοιες μεθοδεύσεις και τέτοιους στόχους φανερώνουν, ενώ παράλληλα προσβάλουν τον υγιή συνδικαλισμό και απαξιώνουν τους συνδικαλιστικούς αγώνες των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφάλειας.

Όσοι σε σύμπνοια με άλλα κέντρα οραματίζονται την ανατροπή της κυβέρνησης, ας ανατρέξουν λοιπόν στην όποια αντιμετώπιση των εργαζομένων από τις κυβερνήσεις του παρελθόντος.”, επισημαίνει το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την δήλωση του κ Γερακαράκου.