«Ειδήσεις»: “Μαύρο πρόβατο” ο Τόμσεν σε έκθεση – σοκ της Κομισιόν για τα “περίεργα” επαναλαμβανόμενα λάθη του ΔΝΤ στην Ελλάδα!

“Μαύρη βίβλο” με τα εγκληματικά-λάθη του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα – όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του the faq την Τρίτη – έχουν ετοιμασει οι υπηρεσίες της Κομισιόν και θα παραδώσει στην Κριστίν Λαγκλαρντ η Άνγκελα Μέρκελ στη συνάντησή τους την Τετάρτη στο Βερολίνο. Την είδηση επιβεαιώνει σήμερα η εφημερίδα Αληθινές Ειδήσεις του Σαββάτου..
Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερλιδας με το έγγραφο της έκθεσης – σοκ, το “μαυρο πρόβατο” αυτής της “μαυρης βίβλου” δεν είναι άλλος από τον Ποουλ Τόμσεν, που πλέον μετράει μέρες ως εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ευρώπη, καθώς του καταλογίζονται “αδικαιολόγητα” σφάλματα κλαι “περίεργες” εμμονές και μεθοδεύσεις…
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο:
Η χαοτική διαφορά στις εκτιμήσεις ως προς την πολιτική που πρέπει να εφαρμοστεί για την Ελλάδα μεταξύ ∆ΝΤ και ευρωπαϊκών θεσμών αποκαλύπτεται σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Ενωσης που φέρνουν στο φως οι «Ειδήσεις».
Σύμφωνα με την έκθεση, τα πρόσθετα μέτρα που απαίτησε το ∆ΝΤ από την Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδώσουν και στην πραγματικότητα είναι εντελώς άχρηστα, διότι ο Πόουλ Τόμσεν, η Ντέλια Βελκουλέσκου και οι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Ταμείου έχουν υποπέσει σε σωρεία λαθών, κακών υπολογισμών, ασαφειών και αντιφάσεων κατά τη συγγραφή της περίφημης έκθεσης του ∆ΝΤ για την Ελλάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το έγγραφο βρίσκεται ήδη στα χέρια των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, ενόψει και του Eurogroup της ∆ευτέρας.